Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg Extra Dry
Származás: Glero szőlő, mely a Valdobbiadene, Vidor és Farra di Soligo falvak körüli magas szőlőültetvényekből származik
Képzési rendszer: cappuccina ültetési távolsággal 3x1 és Guyot ültetési távolsággal 2,80x1
Borkészítés: rozsdamentes acéltartályokban bőr nélkül
Borkészítési módszer: olasz módszer (Martinotti), második erjesztés rozsdamentes acél tartályokban természetes erjesztéssel
Perlage Finom és tartós.
Szín Szalma sárga.
Illat Finom, gyümölcsös és aromás.
Felszolgálási hőmérséklet: 6 - 8 ° C
Íz: Természetes pezsgő, intenzív, mégis finom gyümölcsös és virágos aromákkal, amely a lilaakácra és rózsara emlékeztet. Az íz harmonikus és illatos.
Élelmiszer párosítás: kiválóan alkalmas aperitifként, de minden étkezéshez is kiváló, különösen az első fogások és a tenger gyümölcsei, például a grillezett hal kebabok esetében. Érdemes megemlíteni a zöldségleveset is.
Maradékcukor: 17 gr / l
Alkohol: 11 térfogatszázalék
Savasság: 6,0 gr / l
Nyomás: 5,5 bar
Kiszerelés 0,75L
6 db / karton
FAV-001