Valpolicella Classico DOC Domini Veneti

Leírás: A bor stílusa, profilja a tipikus és hagyományos Valpolicella vonalra öszpontosít. Szerkezete jól eloszlott, jó a kapcsolata az olvadó aromás illatú és ízű élményeknek, eredménye józanság és az elegancia.

Típus: száraz vörösbor
Szőlőfajták: Corvina Veronese 65%, 10% Corvinone, 20% Rondinella, Molinara 5%.
Elemzés: Alkohol 12,7% Maradék redukálócukrot 5,50 gr / l összes savtartalma 5,80 g / l szárazanyag 26 gr / l pH 3,40

A SZŐLŐBIRTOK
leírása: a Valpolicella szívében, a Negrar hegyeken. Tengerszint feletti magasság 100-350 méter.
Talajtípus változatos az eocén marls.
Gazdálkodási rendszer: Kettős pergola. Az ültetés sűrűsége 2500 szőlő hektáronként.
A szőlőtőke életkora: 15/25 év
A rügyek száma növény: 19
hektáronkénti: 75 hl

GYÁRTÁS
Szüret: október második felében csak manuálisan.
Folyamat: Erjedési hőmérséklet 25 ° 28 ° C Macerálás 6 napig kézzel nyomva naponta 3-szor 20 percig. Finomítás palackban 6 hónapig.
Stabilizáció: Természetes ülepítés, szűrés nélkül.

A kóstoló
szín: rubinvörös, lilás árnyalatú.
illat: komplex, piros gyümölcsök, boros és fűszeres.
Íz: harmonikus, teljes és bársonyos, jó egyensúlyt tanninok, savak és textúra.

FOGYASZTÁS
Tárolás: A megfelelően őrzött állandó hőmérséklet 14-15 ° C, fénytől óvva, jellemzőit megőrzi kb.4 -6 évig.
Fogyasztási hőmérséklet 17 ° -18 ° C
a dugót húzzuk ki a palackból legalább 1 órával fogyasztás előtt.
Párosítást: jól megy a tészta ételekhez, mindenféle húsokhoz sajtokhoz.

Kiszerelés 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: MO0022

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2024 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.