Pomorosso Barbera Asti Coppo

Megnevezés: Nizza d.o.c.g.

Az első évjárat: 1984

Szőlőfajta: Barbera

Termelési terület: Asti-tól délre

expozíció: dél

Talajösszetétel: a mészkő mályva, a talajváz a gipsz, a vas-konglomerátumok jelenlétét és a kalcium-karbonát szerény mennyiségét mutatja

Magasság: 200 méter tengerszinttől

Képzési rendszer: Guyot

Szőlőskert sűrűsége: 5,500 növény hektáronként

Szüret: az egészségesebb, legérzékenyebb szőlőfajták szőlőültetvényeinek szelekciója 40 lb-es szedési kosarakba

Borászati ​​rendszer: macerálás, bőrrel érintkezve, rövid és lágy szivattyúzással a bőr sapkáján

Öregedés: 4 hónap francia tölgyfahordóban

Szín: sötét lilásvörös

Illat: intenzív cseresznye, szeder és ibolya jegyzetek

Íz: jól strukturált és kerek

Párosítások: borított borjú Barberával, fácán „salmíban” (fűszerben és borban, Piemont stílusban), öreg sajtok

Szolgálási hőmérséklet: 18 ° C

Kiszerelés: 0,75L

6 db / karton

Cikkszám: COP002

Kiemelt partner

Bővebb termékválasztékért kérjük kattintson a Casa Rinaldi képre

casarinaldi2

Rólunk

Valpolicella Kft
Olasz élelmiszer és ital kis és nagykereskedés
2151 Fót József Attila utca 35.
Nyitva tartás: H - P 08:00 - 15:30
Tel: +36 27 200 970
Fax +36 27 200 972
© 2024 Valpolicella Kft. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.