A törkölyt frissen a kiválasztott Prosecco szőlőből a dedikált termelési övezetekből gyűjtik.
Alkoholtartalom 38%
Erjedés
A rozsdamentes acélból készült tartályokban vákumban, és szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezt azonnal követi a lepárlás annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt.
Kézműves Lepárlás!!!
Batch módszerrel eltávolítják a fejet és a farkot.
Termelés korlátozott és szigorúan függ az éves terméstől.
Érés
Hat hónaptól egy évig egy rozsdamentes acélból készült tartályban.
Optimális hőmérséklet körülbelül 12 ° C vagy nyitott tulipán alakú jeges üveg.
Kóstoló
Mielőtt ízlelné, pihentetni kell pohárben néhány percig, az oxigén hatására a parfümök megerősítésíti az illatokat és ízeket és kialakul a tökéletes harmónia.
Mikor kell inni
Köszönhetően a különleges elegancia és a kitartásnak, étkezés végén vagy bármikor a nap közben.
Aromás fajta, kiváló krémes süteményekkel, krémmel általában (mint crème anglaise és tejszínhab) és fagylalt. Tökéletes friss gyümölcssalátával. Felhasználható rizottó főzésénél is.
Kiszerelés 0,7 L
6 db / karton
Cikkszám: NON0042