Harmonikus szőlőpárlatok uniójából készült Monovitigno® őshonos friuli szőlőfajtákat tartalmaz, mint Ribolla, Moscato és Malvasia.
Alkoholtartalom 38%
Erjedés
A rozsdamentes acélból készült tartályban vákumban, és szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezt azonnal követi a lepárlással annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt.
Kézműves Lepárlás
Batch módszerrel távolítják el a fejet és a farkot amely módszer Benito Nonino találmánya.
Termelés
Korlátozott és szigorúan függ az éves terméstől.
Érlelés
Hat hónaptól egy évig rozsdamentes acélból készült tartályban.
Optimális hőmérséklet körülbelül 12 ° C vagy jeges nyitott tulipán alakú pohárban.
Kóstoló
Mielőtt ízlelné, lehetővé kell tenni, hogy a pohárban néhány percig pihenjen, hatására az oxigén a parfümök megerősítését harmónia tökéletesítését garantálja.
Mikor kell inni
Fokozza minden krémes sütemény ízét, lehet inni krémekhez általában (mind crème anglaise és tejszínhab) és fagylalthoz. Kiváló, friss gyümölcssaláta, vagy sorbet mellé.
Kiszerelés: 0,7 L
6 db / karton
Cikkszám: NON0052