A natív szicíliai késleltetetten finomított ízű ékszeres illatú. A Bordonaro Grillo Branciforti szőlőültetvényeiben a Mulberry Large birtokától nyugatra fekvő, enyhe és állandó szellőzést biztosít, amely megvédi a bogyókat a magasabb hőmérsékletektől. A korai frissesség és kifinomult illat kitartás előidézése érdekében lágy és elegáns, a finom sajtok és a rákfélék rizottóival való összeegyeztethetőségét fedezik fel.
Besorolás: Terre Siciliane I.G.T.
Szőlőfajták: Grillo
Szőlőültetvények helye: Trapani terület - dombos talaj 250/400 mt. a. s. l.
Talajösszetétel: Közepes keverék agyagos tendenciával
Képzési rendszer: Gujot Espalier
Nr. Szőlő hektáronként: 5.000
Hektáronkénti hozam: 8000 kg
Betakarítás: szeptember II. És III. Évtizede
A fermentáció időtartama: 20 nap 16 ° 18 ° C-on
Gyártási módszer: lágy préselés, maximum 60% -os lé extrakció, fermentáció szabályozott hőmérsékleten.
Alkohol: 12,5 térfogatszázalék.
Kóstoló megjegyzések: Szalma sárga színű, zöldes árnyalatokkal. A citrusfélékkel és a virágos jegyzetekkel ez a Grillo-ból készült, a nyugati Szicíliában tipikus szőlőből készült bor intenzív és tartósan borítja a szájpadot, és egyúttal váratlan ásványt mutat.
Szolgálási hőmérséklet: 10/12 ° C
Párosítás: Hors d’oeuvres és tengeri ételek: halak és kagylók; fehér hús
Kiszerelés 0,75L
6 db / karton
Cikkszám: FIR010