A megfelelő érettségi állapotban frissen betakarított és válogatott Fragolino szőlőből.
Alkoholtartalom 38% vol
Erjesztés: A rozsdamentes acélból készült tartályban vákumban, és szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezt azonnal követi a lepárlás annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt.
Lepárlás: Batch módszer eltávolítja a fej és a véget, a különleges kézi batch gőz módszert Benito Nonino a szőlő lepárlására fejlesztette ki. A lepárlás nagyon lassan történik, az illékony komponensek, a parfümök, a megfelelő párolgás időszak és az azt követő kondenzáció, szolgálja azt a célt, hogy megfeleljen a kiválasztott szőlő fajták értékes érzékszervi tulajdonságainak.
Termelés: Korlátozott és szigorúan függ az éves terméstől.
Érés: Hat hónaptól egy évig egy rozsdamentes acéltartályban.
Optimális hőmérséklet: Körülbelül 12 ° C vagy jeges üveg nyitott tulipán alakú.
Kóstoló: Mielőtt kóstolnánk, ÙE® lehetővé kell tenni, hogy pihenjen egy nyitott tulipán alakú pohárban néhány percig: hatására az oxigén, a parfümök megerősítésödnek és az orr / szájpadlás harmóniája tökéletes lesz.
Mikor kell inni: belekortyolva vagy időnként egy étkezés végén vagy bármikor a nap közben ez az igazi öröm forrása! Mivel aromás fajta, mint például a Malvasia, ÙE® fokozza minden krémes sütemény és erdei gyümölcs, krémek általában (mind crème anglaise és tejszínhab) és a fagylaltok ízeit. Kiváló, friss gyümölcssalátához, vagy a sorbethez. Kimagaslóan jól illik étcsokoládé vagy csokoládés desszertekhez.
Kiszerelés 0,7 L
6 db / karton
Cikkszám: NON0051