Canevel Spumanti - ValdobbiadeneProsecco Valdobbiadene Canevel

Származási terület: dombos terület Valdobbiadene.

Szőlő: Glera 90%, Chardonnay 10%.

Magasság: körülbelül 250 méter tengerszint feletti magasságban.

Hektáronkénti hozam: 13500 kg.

Szüret: kizárólag kézzel, szeptember végén október elején.

Borkészítés: egész szőlőt, lágy préseléssel kb nyolc órán át.

Habzóbor: Charmat vagy Martinotti módszer. Fermentációs szabályozott hőmérsékleten.

Alkohol: 11% vol.

Maradék cukor: 10 g / liter

Szín: Halvány szalma, világos és élénk.

Illat: arany alma és fűszeres mediterrán harmóniában.

Íz: száraz, nem erőszakos, selymes teljes karakterű.

Tárolás: hogy fenntartsa jellemzőit, javasoljuk, hogy tartsa távol a fénytől és 12-18 fok hőmérsékleten.

KÓD: CAN0030