torresella chardonnayChardonnay IGT Torresella

Borkészítés követi a klasszikus fehér bor készítési módszert. A szőlőt finoman nyomva rögtön szüret után a pincészetben, majd a mustot lehűtik 10 ° C-on, és tisztázták. Beállítják a kiválasztott élesztő hozzáadásával az átmeneti fermentációt végezzik 16-18 ° C-on. Az eredmény egy olyan bor ami finom és elegáns íz profilú és kellemes, friss savakkal rendelkezik. 

Az ajánlott fogyasztási hőmérséklete 10 -12 ° C

Származási ország: Olaszország 

Régió: Veneto

Pincészet Cantine Torresella

Borfajta: Fehér bor

Szőlő: Chardonnay

Íz: száraz

Üveg Kapacitás: 0,75 liter

Alkohol tartalom: 12,5%

Megy: baromfi, borjú, nyúl, sertés, sült, párolt, grillezett, párolt, tészta tejszínes mártással, pizza, zöldségek, libamáj, fiatal sajt, enyhe sajt, aperitif általános, Sushi

Jellemzői: gyümölcsös, friss

Megjegyzés: bor tartalmaz szulfitokat.

 Kód: T001