storicaneraStorica Nera Domenis

Ehhez a kétségtelen kiválóság megvalósításához, a lepárlás során több mint egy évszázados tapasztalat vezetett el. Kifinomult és elegáns, azok számára, igénylik a ravasz illatokat és hosszú utóízt. Az ínyenceknek, akik tudják, hogyan és hogy kényeztessék magukat az élet örömeivel.

Alkohol 50%

Finomítás 12 hónap acéltartályban

Fogyasztási hőmérséklet 18 ° C-on

Kiszerelés 0,5 liter

Az szőlőtörköly alkoholos erjedésére sor kerül a must erjedés alatt, majd a pincében, amely biztosítja a nyersanyag gazdag aromás elemeit. A törkölyt frissen, a kiválasztott szállítóktól gyűjtik, silókban tárolják néhány hónapig. A desztilláció szakaszos rendszerben zajlik réz edényben, közvetlen gőzzel készült grappa "nyers" körülbelül 75 százaléka alkohol. A "transzformáció", hogy a végső alkohol-tartalom (50 ° C) legyen hígítják vízzel és szűrik, hideg hőmérsékleten, amely garantálja, hogy megőrizzék az aromás komponenseket. Grappa külsőleg kristálytiszta, gazdag és illata finom, szigorú és harmonikus hangokat az utóízben fedezhetnek fel. Ezt a párlatot jellemzi kerek és kiegyensúlyozott illata.

DOM036